П`ятниця, 29.03.2024, 05:40
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS

Офіційний сайт Конятинського ОЗЗСО І-ІІІ ст.

Меню сайту
Годинник
Вислови
Ми на мапі
Відвідувачі
Visitors
Flag Counter
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 735
SHKOLA.UA

Головна » 2018 » Листопад » 14 » Тиждень українознавства
15:12
Тиждень українознавства

Вже стало традицією проводити «Тиждень українознавства» у нашій школі. Впродовж тижня були проведені відкриті заходи, виставки стіннівок, конкурси, ігри та цікаві вікторини. Учні мали змогу взяти участь у заходах та розширити свої знання про звичаї українського народу, поглибити свої знання про свій рід та рідну країну. Не менш цікавими та корисними для дітей також були відео-ролики та фільми про Україну.

До роботи в рамках тижня долучилися учні школи та вчителі. Згідно розробленого плану заходів, тиждень розпочався лінійкою, де було озвучено вчителем українознавства Левковською А.В. план проведення тижня та організовано конкурс малюнків серед учнів 3-7 класів на тему: «Мій край – моя історія жива». Усі малюнки були барвистими та цікавими.

Наступного дня було організовано книжкову виставку у бібліотеці школи «Буковина – край, де варто жити».

Проведено патріотичну гру «Я люблю Україну» серед учнів 7-8 класів та конкурс віршів «З Україною в серці » 9 -11кл.На цих заходах діти могли розкрити свої таланти, показати на що вони здатні, повеселитись і цікаво та змістовно відпочити. І все це створює веселий настрій, допомагає розкритися кожному, хто бере участь у святі.

Наприкінці тижня відбулось підбиття підсумків тижня та нагородження найактивніших учасників конкурсів та змагань.

Проведені заходи показали великий інтерес і зацікавленість учнів у збереженні традицій своїх предків; вивченні історичного літературного краєзнавства, збиранні уснопоетичних творів, які пов’язані з рідним краєм, формуванні навичок науково-дослідницької роботи, Школярі відкрили для себе багато нового. З великим бажанням учні брали участь у роботі круглого столу, виставках, презентаціях, вікторинах, випуску стіннівки, присвяченої Тижню українознавства.

 

Переглядів: 315 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Архів записів
Календар
Сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
...
Педпреса
ВСЕОСВІТА
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.
Osvita.UA
МЕТОДИЧНИЙ ПОРТАЛ