П`ятниця, 26.04.2024, 01:24
Ви увійшли як Гість | Група "Гості"Вітаю Вас Гість | RSS

Офіційний сайт Конятинського ОЗЗСО І-ІІІ ст.

Меню сайту
Годинник
Вислови
Ми на мапі
Відвідувачі
Visitors
Flag Counter
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 735
SHKOLA.UA

Головна » 2017 » Квітень » 12 » Тиждень Великого посту
12:57
Тиждень Великого посту

 

Проведення тижня Великого посту у Конятинській ЗОШ І- ІІІ ступенів.

Протягом тижня були проведені такі класні та загально-шкільні заходи.

В понеділок відбулася загальношкільна лінійка з благословенням на тиждень та оголошення плану про заходи які будуть проходити протягом тематичного тижня.

У вівторок відбулася виставка духовної літератури у школі на тему «Боже милосердя врятує світ» .

У приміщенні Конятинської ЗОШ І- ІІІ ст..була організована виставка духовної літератури . Учні початкових, середніх і старших класів мали можливість переглянути і прочитати вірші, оповідання, розповіді відомих поетів і письменників на християнську тематику. Наприклад, найменші учні школи з цікавістю і захопленням розглядали на перервах Дитячу Біблію в ілюстраціях. Учні середніх класів жваво обговорювали Христові притчі, які прочитали зі збірочки «Христові Притчі». Про церкви України, зокрема Буковини, зацікавились старшокласники. Вони захоплено розглядали будову, архітектуру, ікони храмів. Серед представленої літератури можна було знайти книжку для себе, тобто таку, яка найбільше зацікавила палітуркою чи назвою. Багато учнів школи залишились задоволеними виставкою.

У середу відбувся конкурс малюнків серед учнів 1-4 класів на тему «Сторінками Святого Письма».

Бесіда з духовним наставником «Піст. Милосердя. Смирення.»

У четвер духовний наставник провів бесіду з учнями і вчителями школи.Тема бесіди «Піст. Милосердя. Смирення». Учні старших класів і вчителі напротязі години слухали чіткі і правдиві настанови Отця Віталія щодо посту кожної людини. Піст – це час, термін, протягом якого людина стримується від їжі, веселощів, улюблених справ. Цим вона підноситься вище своїх бажань, стає ближчою до Бога, свого Творця. Людина показує, що Господь для неї важливіший. Підліток може стримувати себе у розвагах, веселощах. Отець Віталій запропонував спробувати відмовитись спочатку від чогось дуже важливого у їхньому житті. Наприклад, від користування телефоном чи комп’ютером хоча б на один день. Пізніше знову повторити. Слід зробити собі постанову: «Цього я не буду робити!». Також людину з Богом, за словами священника, зближує милосердя. Тобто, бути милостивим, допомагати у біді, у нещасті, не бути осторонь проблем у класі, у колективі. За допомогою лагідних і доброзичливих слів можна вирішувати конфлікти.

Учні мали змогу поставити питання священнику, які їх цікавили. Наприклад, що таке смирення. Отець відповідав чітко і ясно. Смиренним бути означає з покірністю ставитись до виконання завдань, що їх задають вчителі у школі. Не списувати в однокласників, а добросовісно старатись виконувати самим. Бути на уроках уважним і слухняним.

Бесіда закінчилась на позитивній ноті. Священник побажав всім успіхів у навчанні, міцного здоров’я і благополуччя.

 

Тематичне повідомлення на тему «Духовні скарби українського народу»

У п’ятницю прозвучало повідомлення на тему: «Духовні скарби українського народу».

Учні і гості свята залишились задоволеними. Всі зрозуміли, що тільки спільною молитвою, всеблагаючим закликом до Бога можна допомогти нашому народу у нелегкій ситуації, яка склалася сьогодні. Бажання один одному добра, любові, милосердя – ось основні напрямки дороги нашого серця.

 

 

Переглядів: 393 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 nwcLISm  
0
Dispose of all steroid paraphernalia the same way you do with your stems, seeds, and fertilizer bags, carefully <a href=https://propeci.sbs>finasteride on sale no prescription</a>

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Архів записів
Календар
Сьогодні
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
...
Педпреса
ВСЕОСВІТА
Курси, вебінари, олімпіади. Портал Всеосвіта.
Osvita.UA
МЕТОДИЧНИЙ ПОРТАЛ